angelribes

Àngel Ribés Bellés

El dinamisme d’una població com Benlloc exigeix un fort compromís amb el poble per part d’aquelles persones que ens hem oferit a la ciutadania per col·laborar amb ella des de la institució municipal. Estem preparats, creiem fermament amb el poble que ens ha permès situar-nos al capdavant de l’Ajuntament i farem el que calga per estar a l’alçada d’aquest compromís.

La dinàmica a la que feia referència queda ben palesa a aquesta web, en la que s’ha pretès combinar la informació pròpia de la institució, les tramitacions, la informació administrativa, la informació de servei… amb l’abundant activitat social i cultural de la localitat. Una web que no para mai de canviar i d’incrementar els seus serveis i informacions, que està a l’avantguarda d’allò que les localitats del nostre entorn ofereixen, i que basa gran part dels seus continguts en les activitats que la pròpia societat local genera. L’Ajuntament és la casa de tots i totes, i la web, la seu electrònica de l’Ajuntament, ho és, si cap, més encara. Twitter, Facebook, RSS, Google calendar, blocs per a associacions, directoris d’empreses locals, i un llarg etcètera estan a la vostra disposició i necessiten de la vostra activitat.

El desig és que l’Ajuntament, i amb ell la web, siguen un reflex del seu veinatge i que siga aquest que es trobe ben agust, confiat i exigent amb nosaltres com a responsables que som. Et demane que et comuniques amb nosaltres per fer-nos comentaris, propostes, crítiques o el que cregues. Ens trobaràs pel carrer, a l’Ajuntament, pel poble on tots vivim. Però a més a més t’oferim aquesta web i els seus canals per a que ens faces arribar els teus comentarios a través del formulari que hi ha a l’efecte. L’obrim directament i directament et respondrem. L’Ajuntament està al vostre servei. La web és vostra. Treballem per vostè. Gràcies.

 

Àngel Ribés Bellés
Alcalde-President de Benlloc