Què és la Participació Ciutadana
Amb el procés de Participació Ciutadana de Benlloch cada ciutadà o ciutadana pot exercir el seu dret a contribuir a la construcció del poble de tots i totes. A tal efecte des de 2006 es van fent reunions  de veïns i veïnes que planifiquen diverses accions amb les que la població expressa la seua opinió sobre diverses matèries i també decideix quin és el destí d’una part dels pressupost municipal.

Pressupost Participatiu
Amb el procés de pressupost participatiu la població belloquina tria les actuacions que s’han de fer amb els recursos econòmics que l’Ajuntament hi destina cada any. Ja s’han celebrat sis consultes. Podeu accedir a la següent pàgina per veure els resultats i també les actuacions realitzades.

Protagonistes
Lloc de reunió
El dipòsit de la participació és un antic dipòsit de l'aigua situat en Carrer de Remur s/n. Degut a l'absència d'un espai destinat per a reunions, formació, o qualsevol ús que desitge l'associació, es va rehabilitar com a local destinat per a les associacions de Benlloch. Per aquests motius se li denomine com a "Dipòsit de la Participació".

Notícies

I Edició Canicross

Hui venim amb una gran novetat! Benlloc obri la Mostra d’aquest any amb la seua I Edició de la Canicross. Una carrera dirigida a un públic molt ampli, perquè tan […]

0 comments

FORMULARI PARTICIPACIÓ CUITADANA- AEROPORT DE CASTELLÓ

  Des de l’Aeroport de Castelló s’està realitzant un Estudi paisatgístic per al Pla Especial de l’Aeroport de Castelló . I per a això és imprescindible la implicació dels ciutadans […]

0 comments

Un mural participatiu commemora la figura de Daniel Fortea

Xiquetes i xiquets de l’Escola d’Estiu dirigits per Laura Palau han pintat el mur

0 comments

Benlloch destina 100.000 euros als pressupostos participatius

La inversió de l’Ajuntament s’ha incrementat en més d’un 40% respecte a l’exercici passat

0 comments
Centre històric de Benlloch

La Bellesa Interior, tema de la Mostra 2017

Dels pobles d’interior i de l’interior dels pobles

0 comments
Imatges
Benlloch Participa