Loading Map....
Data/Hora
23/01/2016
10:30 am - 2:00 pm
Localització
Auditori municipal
Categories
Entre els continguts hi destaquen els següents:
- Producció convencional i sistema agroalimentari actual conseqüències sobre la salut, medi ambient i societat.
Reflexió sobre com es produeixen els aliments que consumim a l’actualitat i les conseqüències que té la seva forma de producció tant sobre el medi ambient com sobre la salut de l’ésser humà. - Bases de l’Agricultura ecològica
Introducció al concepte producció ecològica i les bases sobre les que es sustenta. - Olivar ecològic, una realitat
Viabilitat agronòmica, econòmica i social del cultiu ecològic de l’oliverar. - Maneig del sòl i fertilització de l’olivera
Maneig del sòl i els cultius de cobertura per aconseguir sòls fèrtils, que permetin incrementar les taxes d’infiltració i retenció d’aigua, per incrementar la productivitat de l’olivar. Descripció de la fertilització ecològica de l’olivar. - Caracterització de les principals plagues de l’olivar
Revisió d’una forma didàctica i entenedora de les principals plagues de l’olivera i de la seva biologia.
info@connectanatura.org - Depredadors i parasitoides de plagues de l’olivar.
Biologia i importància per al control de plagues de depredadors i parasitoides. Reconeixement de diferents espècies. - Control biològic
Estratègies per afavorir i incrementar les poblacions de depredadors i parasitoides de les plagues de l’olivera per afavorir el seu control biològic. - Estratègies per al control de plagues i malalties en olivicultura ecològica.
Tècniques utilitzades en agricultura ecològica per al control i prevenció de diferents plagues i malalties de l’olivera.
Temari Jornada cultiu ecològic de l’olivera
Reserves
Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.