L’Ajuntament de Benlloc posa en funcionament el nou servei municipal de respir familiar dirigit a prestar atenció diürna a persones majors.

La prestació d’aquest servei començarà el DILLUNS 10 DE SETEMBRE al local dels jubilats en horari matinal, de dilluns a divendres durant cinc hores, de 9h a 14h.  

Les unitats de respir familiar proporcionen un ambient segur a les persones amb demència i ajuden a la conciliació laboral, familiar i personals de les persones cuidadores.

Per tant, el servei està dirigit a prestar atenció temporal diürna a persones majors, personalitzada i dinàmica a càrrec de personal qualificat que afavoreix a la millora de la qualitat de vida, tant de les persones majors, com de les persones cuidadores.

Durant cinc hores les persones majors podran gaudir d’activitats recreatives i socials, entre altres. I evitar així, haver de treure els nostres majors del seu entorn habitual per motius de conciliació laboral.

El nou servei que estrena Benlloc és una iniciativa de l’equip de govern i no està subvencionat. L’Ajuntament ha contractat persones qualificades amb les aptituds i capacitats necessàries per al funcionament del nou servei a través del pla Emcuju, per a la contractació de persones joves qualificades.

 

Tags: , , , ,