L’Ajuntament de Benlloch, en col·laboració amb la Universitat Jaume I, ha organitzat unes jornades d’afirmació de la Nova Ruralitat en Benlloch, que se celebraran els dies 24 i 25 de novembre a l’Auditori.

En aquestes jornades es debatrà sobre els prejudicis que construeixen una idea de la societat rural diferent de la societat urbana, amb interessos diferents i per tant vies de desenvolupament personal diferenciades. En aquestes jornades comprendrem com la única diferència entre els habitats de l’espai rural amb els habitants dels espais urbans és el seu hàbitat.

També debatrem fórmules per què els habitants rurals gaudisquen dels mateixos drets que les que viuen a les ciutats, contribuint així a fer que l’opció de viure als pobles siga tan vàlida des del punt de vista del benestar, com la de viure a la ciutat.

Les jornades tindran quatre taules rodones i dues conferències magistrals. A més a més també hi haurà un show on es mostraran les iniciatives socials i econòmiques més interessants.

Podeu veure el programa complet a www.benlloc.es/nova-ruralitat

 

Tags: , ,