Les deixalles que la població de Benlloc llança al vàter s’han convertit ja en un problema per a la xarxa de clavegueram a més d’un cost per al consistori, i en conseqüència per a tota la ciutadania.

El “monstre” de les tovalloletes humides ha costat a Benlloc més de 6.000 € en 2018, el cost d’eliminar la gran quantitat de residus que es llancen per el vàter de forma incorrecta.

No és la primera vegada que passa, i en aquesta última ocasió, una empresa especialitzada ha treballat durant tot un dia amb una màquina d’una gran potència per desembossar les canonades de Benlloc. Les tovalloletes humides “són un gran problema, i cada any estem tenint més problemes” ha assegurat Àngel Ribés, alcalde de Benlloc, per això reitera la importància de “conscienciar a la població de què no les llancen al desaigüe”.

D’aquesta forma, des del consistori, una institució conscienciada en el medi ambient i la importància del reciclatge, es fa una crida a tots els veïns i veïnes perquè siguen conscients del problema que suposa llançar aquest tipus de deixalles al vàter.