Un pas més per al funcionament de l’emissora de ràdio municipal. 

Després d’alguns dies sense activitat l’equip i organització de Vives 21 ràdio edició Benlloc informa que ja podeu escoltar la vostra ràdio a través de la FM (en proves).

L’Ajuntament de Benlloc ha rebut la visita dels tècnics que s’han encarregat del muntatge de l’equip de so i estudi de gravació per a fer possible el funcionament d’una ràdio municipal des d’unes instal·lacions situades a la localitat.

Per ara l’emissora està en proves a falta d’alguns detalls del muntatge, però ja podeu escoltar un fil musical a través del dial 97.8 FM i molt pròximament altres programes en proves.

En la nostra programació en proves, com fins ara, podreu escoltar l’informatiu local amb notícies d’actualitat del municipi i notícies de servei, molt útils per als veïns i veïnes. També “Espai història”, programa amb el qual podreu descobrir el passat i la història del nostre municipi i el magazín d’actualitat “Els Nostres Pobles” on podreu gaudir d’entrevistes de tot tipus, d’actualitat, cultura, esport i diversió. També podreu escoltar els plenaris que es celebren, i a més a més, s’aniran incloent nous programes.

Els estudis de Vives 21 Ràdio Edició Benlloc estan actualment a un dels despatxos del primer pis de l’Ajuntament.

Per a més informació podeu visitar el web www.vives21.cat i també escoltar els programes al perfil de l’Ajuntament de Benlloc del Facebook i l’iVoox.

This slideshow requires JavaScript.