El cap de setmana passat Benlloc es va omplir de veïns i visitants per a gaudir de la fira artesanal més popular de la comarca, la XX Mostra de Vins i Productes de la Terra de Benlloc.

El dissabte va començar amb molt bon temps permitent que tant la Plaça del Vi com els expositors d’artesania estigueren de gom a gom.

Totes les activitats programades dissabte van ser un èxit d’assistència, com la marxa a cavall pel terme amb més de 35 cavallistes, el taller d’aromateràpia amb més de 25 participants o el gran públic que va vindre a ballar amb el grup Bandits.

A més, no podem oblidar-nos del grup de danses Rabalaire que junt amb la banda Amor a l’Art, es van unir per a oferir-nos el seu espectacle de música i balls tradicionals.

Lamentablement, a causa del al fort vent del diumenge les activitats es van veure suspeses i altres traslladades a llocs tancats, disminuint la participació de la ciutadania. A pesar de tot, vam poder disfrutar del Grup Aljub a l’auditori, del segon taller d’aromateràpia (patrocinat per la Cooperativa La Unió) i d’alguns cellers i expositors que van resistir tot i que el temps no acompanyava.

Des de l’Ajuntament de Benlloc volem donar les gràcies a totes les persones per vindre a la Mostra i també a aquelles que van participar en ella. Com ens vam quedar en ganes de més, ja estem preparant la següent fira “La Verema”.