L’Ajuntament de Benlloc aplaudeix la nombrosa participació de les veïnes i veïns del poble en les activitats esportives gratuïtes que ofereix el consistori durant els mesos d’estiu i l’èxit en les inscripcions de les xiquetes i xiquets en l’escola d’estiu.

Pel que fa a l’escola d’estiu, les inscripcions han superat en un gran nombre les d’anys anteriors. Aquest estiu són més de 80 les xiquetes i xiquets que gaudeixen dels serveis de l’Escola d’Estiu que organitza l’Ajuntament i que repercuteix també en 9 veïnes i veïns amb la formació pertinent que tenen un contracte laboral per als mesos d’estiu com a monitores i monitors de l’escoleta.

Tot i això, gràcies a la implicació i suport de monitores i monitors, asseguren des de la coordinació que el funcionament i organització d’aquesta edició de l’Escola d’Estiu és excel·lent i no s’ha rebut cap queixa.

D’altra banda, les activitats esportives gratuïtes que es realitzen a les instal·lacions esportives municipals acullen cada vesprada al voltant de 30 persones. Aquestes activitats s’han realitzat ja en edicions anteriors, però aquesta vegada dupliquen l’assistència.

Les activitats continuaran realitzant-se fins al dia 9 d’agost en l’horari habitual (de 20 a 21 h). Dilluns i dimecres, són les classes de cardioboxing i crossfit respectivament, i són al frontó municipal i els dimarts i els dijous, s’ofereix aquagym i aquaboxing a la piscina.

 

 

Tags: , , , ,