Començarem amb la “Punxada de la Bota” que marca l’inici del festival. Continuarem amb les actuacions de Maria Juan i Arnau Soler que ens presentaran el seu últim espectacle humorístic el divendres amb la inauguració del festival. En acabant soparem de pa i porta a la Carpa. Després podrem gaudir de l’actuació de Borriana Big Band. Una agrupació musical que es caracteritza per la qualitat i la gran versatilitat estilística. El Colofó al primer dia de festival el posarà Espardenyes,un conjunt de músics joves de Vilafamés amb una forta base musical, inscrits clarament en el món rural i amb referències explícites en el territori més pròxim i a la vida quotidiana dels joves.

El dissabte començarem amb les activitats infantils i l’apertura del recinte del vi a les 11:30 h. Podrem comprar els millors vins de la IGP Castelló. A les 21 h. podrem gaudir del sopar de maridatge (recordeu que cal reservar). Després, a les 22 h. comptarem amb l’actuació d’un jove i precoç “cantaor”, Jonatan Penalba, de l’Alcúdia i que porta cantant albaes des dels 5 anys. Per a tancar la nit actuarà l’Habitación Roja en versió acústica, els de l’Eliana són un referent del pop-rock indie valencià i va ser considerat un dels grups més respectats de la música independent de l’Estat Espanyol.

El diumenge continuarem amb les activitats infantils a partir de les 11:30 i a els 11:45 posaran la nota musical: Mireia Vives i Borja Penalba que ens presentaran el seu tercer treball Cançons de fer camí és un disc total en el qual es fusionen la poesia, la música i la il·lustració. Tot seguit, a les 13 h., el tast de vins de la terra en el qual participaran la bodega de Benlloc el Celler de les Mules amb el seu vi “Mula Garnachera, la Bodega Flors de Les Useres amb “Flors 2015”, el Celler Barranc del Cirés amb “Divina Comèdia Rossat” i el Celler belloquí Mollet Vino y Cultura que presentarà el seu “Nou Blanc de Roques Negres. Per a participar a aquesta activitat cal inscriure’s en la web del festival viniterrania.com. Finalitzarem la festa amb el tradicional dinar de pa i porta.