La Diputació organitza aquest desembre ‘Enxarxa’t’, la I Trobada de Joves de les comarques de Castelló. Aquesta nova proposta espera reunir, els dies 21 i 22 de desembre, a 120 joves d’entre 12 i 17 anys a la localitat de Jérica, a l’Alt Palància.

Aquesta trobada d’adolescent pretén unir en un mateix espai a joves de diversos territoris per a establir un espai de convivència i d’intercanvi d’opinions. Amb l’objectiu transversal de definir una proposta que definisca un seguit d’estratègies i accions a desenvolupar en els pròxims mesos, que donen resposta a les necessitats actuals de la població jove, alhora que faciliten i contribuïsquen a la seua incorporació activa a la dinàmica de la província i la construcció del seu futur.

La trobada serà totalment gratuïta, incloent-hi l’allotjament, que serà al Centre de Natura Tarihuela. A més a més, la Diputació Provincial també facilitarà el transport dels participants amb un servei d’autobús totalment gratuït.

El període d’inscripcions està obert fins al dimecres 18 de desembre, a les 14 hores. El document per a emplenar es pot trobar ací. D’altra banda, també s’hi pot trobar al mateix lloc la programació d’activitats i altra informació d’interés.

 

 

Tags: , , , ,