Benlloc acollirà del 18 al 21 d’abril la Muixeranga Escolta 2019, una trobada de scouters amb activitats d’oci educatiu i formació organitzada pels membres del projecte 4 vents i els voluntaris de la Federació d’Escoltisme Valencià (FEV).

L’organització ha elegit Benlloc perquè “s’ha convertit en un referent en el País Valencià pel que fa a l’acollida dels joves i la promoció i l’intercanvi cultural, com ho demostren les més de 10 edicions del festival de música en Valencià, Feslloc” i a més a més, “disposa d’una zona perfectament condicionada per a l’acampada”.

La trobada es celebra des de fa 24 anys i en altres ocasions s’ha assentat a Mallorca, Catalunya i altres punts del País Valencià amb l’objectiu de “reflexionar sobre temes que tenim en comú totes les associacions, com puguen ser el mateix escoltisme, la llengua o la història comuns. Sense deixar de banda la convivència per a crear vincles de relació personals i institucionals, descobrint l’entorn i vivint la festa conjuntament”, segons expliquen des de la federació.

Més informació a:

Federació d’escoltisme valencià

Muixeranga escolta

Minyons, escoltes i guies de Catalunya

 

Tags: , , , , , ,