🐦 LA NIUADA 🐦
Naix La Niuada, el nou centre de creació d’empreses socials de la Plana Alta Nord
🟢 El centre d’emprenedoria social La Niuada, finançat pel LABORA i amb seu al municipi de Benlloc, ha renovat la seua identitat corporativa. La Niuada ofereix serveis d’assessoria en la creació d’empreses socials, tallers en economia social i emprenedoria sostenible i l’obertura d’un espai de treball coworking.
📊 La Niuada presenta nova web i perfils a les xarxes socials per atraure emprenedors. El Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i Ocupació de la Plana Alta Nord ha renovat la identitat corporativa de l’Escola Rural d’Emprenedoria Social i Solidària (ERESS), que passa a denominar-se ‘La Niuada’ per adaptar-se a les noves maneres de comunicar i a les demandes de la ciutadania.
♻️ La nova marca i les línies estratègiques del centre s’han presentat aquest dijous a Benlloc davant dels Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) dels ajuntaments del Pacte Territorial Plana Alta Nord i els sindicats UGT i CCOO.
🏘 Al pacte estan integrats els ajuntaments de Benicàssim, Orpesa del Mar, Torreblanca, Vilanova d’Alcolea, Benlloc, la Serra d’en Galceran, Cabanes, les Coves de Vinromà, Vall d’Alba i la Torre d’en Doménec.
👩‍💻 El centre La Niuada ofereix els serveis d’assessoria en la creació d’empreses socials, la impartició de tallers en economia social i emprenedoria sostenible i l’obertura d’un espai de treball coworking ubicat a la seu de Benlloc.
♻️ Baix la identitat de La Niuada, el centre pretén dinamitzar la comarca per afavorir la creació d’empreses amb triple valor: el social, l’ambiental i el financer.
👩‍💼 La tècnica del pacte Olga Monferrer ha destacat que «és important establir sinergies entre municipis i agents socials i econòmics per crear un niu d’oportunitats als pobles de la Plana Alta Nord».
💻📲 Per atraure la iniciativa d’emprenedors La Niuada compta amb una pàgina web i perfils a les principals xarxes socials amb una comunicació més propera i continguts audiovisuals atractius.
🗣👨 Tal com assenyala el tècnic de comunicació Ivan Torres «volem comunicar de manera propera i dinàmica totes les potencialitats d’emprenedoria de la comarca per atraure talent i generar valor al territori des d’una perspectiva social i ambiental».
https://www.facebook.com/635344266943447/posts/976794269465110/
 

Tags: , , ,