El president de la Plana de l’Arc, Àngel Ribes, i la seua gerent, Alícia Puig, han rebut aquest matí a Cabanes les 7 cadires monumentals per part dels seus creadors (estudi photoAlquímia). Aquestes són les protagonistes del “Festival 7 cadires”, que es celebrarà el 15 d’octubre a esta localitat. Amb trobades, comboi, i un gran taller d’encordar cadires, s’hi conclouran aquestes majestuoses cadires.

Les 7 grans obres estan pensades per a ocupar els 7 municipis de la Plana de l’Arc, afegint-se així als ja coneguts arcs que l’any passat van inaugurar el museu d’art contemporani a l’aire lliure. A més, les cadires serveixen com a metàfora perfecta del que simbolitza l’essència del poble: la vida de carrer compartida amb veïns i veïnes. Per tot això, del 3 al 14 d’octubre s’encordaran les 7 cadires a la Casa de la Cultura de Cabanes, amb la participació veïnal i la supervisió dels creadors de la idea, Pilar Balsalobre i Carlos Jiménez (tots dos de l’estudi Photoalquimia). També acudirà des de Mallorca el mestre ‘encordador’ Tomeu Perelló.

El dissabte 15 d’octubre aquestes seran exposades a la Plaça dels Hostals de Cabanes, amb una jornada pública per poder gaudir de les set obres escultòriques. Cal recordar que aquesta destinació se situa en la zona nord de la província de Castelló, i comprén 7 municipis diferents d’aquesta: Benlloc; Cabanes; les Coves de Vinromà; la Torre d’en Domènec; la Vall d’Alba; Vilafamés i Vilanova d’Alcolea. Aquesta destinació mediterrània, en el qual se sent la petjada de la història romana amb la tradició i idiosincràsia dels municipis, és sens dubte el lloc perfecte en el qual connectar, viure i gaudir dels millors moments slow de la teua vida.

 

Tags: , , , ,