La Xarxa Nova Ruralitat per la mobilització del coneixement en col·laboració amb l’Ajuntament de Benlloc i el projecte ERESS (finançat per Labora des del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord) ha preparat dos microcursos en línia que volen donar resposta a les demandes dels agents socioculturals de les comarques de Castelló que treballen al territori rural i a altres persones interessades.

Les dues microformacions (“Economia Social en el Medi Rural” i “Medi Rural i Resposta als Reptes Econòmics Globals”), de deu hores cadascuna, començaran el dia 19 de maig de 9:00 h a 10:00 h i continuaran tots els dimarts de 9:00 h a 10:00 h i estaran impartits per formadors del centre ERESS de Benlloc: Verónica Martínez, Salvador Pérez, Ismael Ábel, Joan Arjona i Raúl Contreras.

El contingut de les microformacions serà el següent:

 • Economia social en el medi rural
  1. Innovació social
  2. Economia circular
  3. Bioestratègia empresarial. Individual i amb l’Ecosistema Rural.
  4. Conéixer els processos grupals per a millorar reunions i gestió d’equips
  5. Debats sobre participació ciutadana
 • Medi rural i resposta als reptes econòmics globals
  1. Respostes locals a la crisi ecològica
  2. Finançament alternatiu per a projectes socials i ambientals
  3. Compra pública responsable
  4. Desing thinking
  5. Gestió de conflictes

La matrícula als cursos està oberta a qualsevol persona interessada, i ja es pot realitzar a través de la següent URL. El preu de la matrícula serà de 10 €.

Els cursos són finançats per l’Ajuntament de Benlloc i la Universitat Jaume I, i dirigits per Xavier Ginés Sáncez (de SASC – UJI) i per Raúl Contreras Comeche (del Centre ERESS – Ajuntament de Benlloc).

Per més informació: http://www.eress.net/es/microformacions-per-als-agents-socioculturals-que-treballen-al-territori-rural/#.XrPp0xMzaCQ o contactar amb María Puig Vidal, Directora ERESS:

C/ del Treball 33.

12181 Benlloc (Castellón)

Tfno: 964 20 50 04

E-mail: info@eress.net o direccion@eress.net

 

Tags: , , , , , , ,