L’Ajuntament de Benlloch realitzarà o coordinarà més de 14 activitats culturals d’ací al dia 5 de gener. Aquestes abasten una ampla gamma d’arts, especialment escèniques i musicals, però també les gastronòmiques i cinematogràfiques.

L’activitat s’ha dividit en dos programes, un de general, amb teatre, cinema, dansa i música, i l’altre especial de Nadal, amb cinema, cavalcades, i altres actes especialment destinats al públic infantil i familiar.

Una part dels actes ha estat organitzada per les diferents associacions de la localitat, gràcies a les quals es compta amb un cartell atractius basat en la participació ciutadana.

Podeu consultar l’agenda ací.

A banda de les activitats, enguany s’hi introdueix una altra novetat com és el cobrament d’un euro per entrada, en forma de donatiu, que anirà destinat a les organitzacions no governamentals que treballen amb els refugiats sirians que fugen de la guerra. Aquesta mesura, a banda de contribuir modestament a apaivagar el seu patiment, servirà per intentar evitar que algunes persones recullen entrades que després no fan servir.

En aquesta línia s’hi han establert noves condicions d’accés a la sala Daniel Fortea de l’Auditori. Aquesta obrirà les portes 20 minuts abans de l’inici programat de l’activitat. Les persones que hagen recollit la seua entrada de forma anticipada podran fer-ne ús fins 10 minuts abans de l’hora d’inici de l’activitat. A partir d’eixe moment es donarà pas a les persones que hagen acudit sense entrada, que hauran d’adquirir al moment, fins completar l’aforament de la sala. Les persones que duguen entrada anticipada hauran d’esperar torn, tot i que no hauran de tornar a adquirir l’entrada. Un minut abans de començar l’acte es tancaran les portes i no es podrà passar a la sala.

En el cas d’actes organitzats per associacions la recaptació simbòlica es destinarà a sufragar despeses d’organització dels actes que aquestes entitats hagen generat, o per allò que consideren, podent optar fins i tot per tornar-lo a l’entrada.

 

Tags: , , , , ,