Logo Escola InfantilL’Ajuntament de Benlloch ha obert el termini de preinscripció a l’Escola Infantil de Primer Cicle de Benlloch per al curs 2016-2017. Amb aquesta preinscripció l’Ajuntament pretén conèixer l’interès objectiu que hi ha per part de la població del propi municipi i de la dels voltants per dissenyar la dotació de personal i grups adients.

Amb aquesta informació i altres dades objectives l’Ajuntament també té la intenció d’estudiar el model de gestió que està negociant amb la Conselleria d’Educació. En aquest sentit ahir mateix l’Alcalde, Àngel Ribés, i la regidora d’Educació, Mari Carmen Pitarch, van reunir-se amb el Director General de Política Educativa,  Jaume Fullana, al que van traslladar la ferma voluntat de l’Ajuntament d’obrir el centre d’una manera o altra. Això però, l’Ajuntament li sol·licitava la incorporació del centre, que està perfectament acabat i equipat, a la xarxa de centres de la Generalitat Valenciana.

Així les coses, l’Ajuntament obrirà l’Escola d’Educació Infantil de Primer Cicle de Benlloch, a la que ha anomenat “Bressol”, en setembre,amb tres mòduls, un de 0 a 1 anys, un altre d’1 a 2 anys i l’altre de 2 a 3 anys, amb una dotació d’un/a mestre/a d’educació infantil i tres auxiliars.

Podeu fer la vostra preinscripció ja, tot tenint present que es tracta tan sols d’una manifestació d’interès que no suposa cap obligació futura.

 

INSCRIPCIONS ACÍ

 

Tags: , , , ,