El festival de música en valencià de Benlloc estrena una nova i trencadora imatge per a la seua pròxima edició, que serà els dies 11, 12 i 13 de juliol de 2019.

En la seua XIII edició el Feslloc anuncia molts canvis i novetats, a més de la nova imatge, també ha eliminat la H final del seu nom en consonància a l’eliminació de la H final de Benlloc, que respon a la normalització lingüística en valencià.

 

NOVA IMATGE

El Feslloc 2019 llueix ja en xarxes socials la seua nova imatge, una fantàstica il·lustració que representa “festa, força i llibertat” dissenyada per la il·lustradora belloquina Sara Bellés.

 

PRIMERES CONFIRMACIONS

Les primeres confirmacions per a la pròxima edició del festival són: Oques Grasses, Mireia Vives i Borja Penalba, Els Jóvens, Borriana Big Band, X-Fanekaes i La Trocamba Matanusca

S’esperen noves confirmacions el dia 8 de març.

 

ENTRADES

Quan falten quatre mesos per a la celebració del festival, ha començat ja la venda d’entrades amb un èxit total amb 1.000 entrades venudes. Les primeres 400 entrades – a 22 € – es van esgotar en tan sols 20 minuts; altres 400 – a 25 € – en una hora i mitja; i de l’última tanda, amb 500 entrades més a la venda amb un preu de 29 € ja se n’han exhaurit 200.