A partir del pròxim 14 de novembre, es procedirà a la recollida “porta a porta” del  fem en cada domicili. A través de l’empresa TÈCNIQUES I TRACTAMENTS MEDIAMBIENTALS S.A. (TETma S.A.) es durà a terme la recollida dels següents residus: orgànic, envasos lleugers i resta de fem. Els residus com el vidre o paper i cartó, seran dipositats per cada veí/veïna en els contenidors habituats en el municipi o en l’Ecoparc.

Els horaris de recollida són els següents:

  • Dilluns: Recollida de residus orgànics. (Deixalles naturals com a aliments)
  • Dimarts: Recollida de la resta de residus. (Residus restants després de separar els residus reciclables).
  • Dimecres: Recollida de residus orgànics i envasos lleugers. (Llaunes de conserva, ampolles de plàstic, llaunes de begudes, briks, etc.)
  • Dijous: Recollida de la resta de residus.
  • Divendres: Recollida de residus orgànics.
  • Diumenge: Recollida de la resta de residus.

ELS DISSABTES NO ES DURÀ A TERME LA RECOLLIDA DE CAP TIPUS DE RESIDUS.

Els residus es poden treure al carrer a partir de les 22:00 hores.

La setmana que ve començarem a repartir els poals marrons de la matèria orgànica, les bosses biodegradables, les bosses de ràfia i els imants amb l’horari de recollida. Quan arriben els poals blancs, es repartiran també.

La recollida del fem porta a porta es durà a terme sense cap cost per als veïns. No obstant això, a partir de 2023, es cobrarà 30 € per tonellada, és a dir, 13.190, 25 € en total que per la llei 7/2022, obliga a que repercutisca en els veins i veïnes. Per tant, si reciclem com ha de ser, no tindrem cap mena de cost.

Per això, com més reciclem, menys pagarem.

 

Tags: , , , ,