Hui l’Ajuntament ha aprovat en ple extraordinari la licitació del projecte del nou col·legi de Benlloc. Aquest estarà situat en la zona est de la població, concretament en la parcel·la que deixa lliure la modificació d’orientació del camp de futbol. Així mateix, el projecte està valorat en 4.724,013,35 € i hui s’han licitat ja 257.900 € més per a la realització d’aquest projecte. A més, per a 2023, l’import de la ejecució serà d’1.200.000 € per a començar l’edificació, i per a 2024, l’import serà de 3.349.013,35 € per a l’acabament del col·legi.

La fase final del nou col·legi de Benlloc, que estarà situat al carrer Mercedes Beltrán Casanova, en la qual estaran situades dos de les infraestructures més importants: el col·legi i el nou camp de futbol que serà més modern i sostenible. Així mateix, s’iniciarà amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, els tràmits perquè l’edifici de l’antic col·legi, Verge del Loreto, revertisca a l’Ajuntament per a posar en marca un projecte d’un centre de dia i residència de majors en aquest mateix edifici.

Fem un pas més en la construcció del nou col·legi, per donar resposta a les noves necessitats d’escolarització del municipi.

 

Tags: , ,