L’Olleta sol fer-se principalment amb tot tipus de verdures com cards, creïlla, cigrons, fesols, col de fulla, depenent del que donara la terra, encara que els ingredients varien segons l’època de l’any, si els cultius eren escassos es solia posar també carn com embotit, porc, corder, os de pernil, o el que es tinguera en casa.
Recollida fem Porta a Porta
![Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU](https://benlloc.es/wp-content/uploads/LOGOS-Recollides-3.png)
Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU
![Fracció RESTA](https://benlloc.es/wp-content/uploads/4-1.png)
Fracció RESTA
![Vidre](https://benlloc.es/wp-content/uploads/7-1.jpg)
Vidre
![Paper i cartó](https://benlloc.es/wp-content/uploads/2-4.jpg)
Paper i cartó
![Orgànic](https://benlloc.es/wp-content/uploads/3-2.jpg)
Orgànic
![Resta](https://benlloc.es/wp-content/uploads/5-3.jpg)
Resta
![Envasos lleugers](https://benlloc.es/wp-content/uploads/4-3.jpg)
Envasos lleugers
![Penjador](https://benlloc.es/wp-content/uploads/8-2.jpg)
Penjador
![Cubells](https://benlloc.es/wp-content/uploads/1-10.jpg)
Cubells
![HORARI](https://benlloc.es/wp-content/uploads/LOGO-FEM-RESTA.jpg)
HORARI
Altres notícies