Loading Map....

Data/Hora
20/10/2018
12:30 pm

Localització
Plaça de Sant Antoni

Categories


Degut a les fortes pluges, l’Ajuntament de Benlloc es veu obligat a suspendre l’actuació de “Sabates en l’aire” programada per al dissabte 20 d’octubre. Disculpeu les molèsties, l’actuació es tornarà a programar i s’informarà pròximament de la seua data.

Espectacle de circ contemporani, dansa-teatre “Sabates en l’aire”, del cicle BENLLOC ESCÈNIC per la companyia La Furtiva (Vila-real). 

“Dos persones viuen en el seu món particular. Ella, somiadora, viu en l’aire i mai xafa el terra. Ell, treballador i realista viu en el seu carro de sabater i repara sabates. Un dia es troben i naix entre ells un sentiment que els espenta a estar junts. Però les diferències entre ells son abismals. Son moltes coses a les que tenen que renunciar.

Puja tu!

No, baixa tu!

Jo baixe un poquet si tu pujes una miqueta.

Ella li ofereix poder pujar a les altures. Ell li pot fer unes sabates… Ella ho intenta, però les sabates li fan perdre l’equilibri, el terra li crema, ha de superar massa obstacles, així que haurà de ser ell qui renuncie a xafar en firme i s’enlaire, cosa veritablement dificil per a qui no sap volar. Hauran de crear el seu món a mida per a poder estar junts.

Sabates en l’aire és una metàfora circense sobre l’amor i com superar les grans incompatibilitats que tenim les persones. Un poema visual entre el cel i la terra.

Montatge visual dinàmic que es desenvolupa en un espai circular de 10 metres de diàmetre on el públic es situa al voltant.

Sabates en l’aire és una acció estàtica de carrer on es conjuguen diferents tècniques: teatre, dansa i circ.

Sabates en l’aire és un espectacle multidisciplinar dirigit a tots els públics, amb un llenguatge poètic visual i sense text. Les acrobàcies, equilibris, aeris, clown i malabars converteixen aquest espectacle en una mostra peculiar del teatre-circ contemporani.

Sabates en l’aire comta amb una estètica contemporania molt acurada, sense grans artificis escenogràfics i amb un llenguatge clar que atrapa tant a majors com a menuts”.