“A l’Abril, tallers mil!” és una sèrie de Tallers que tindran lloc al llarg del mes d’abril amb l’objectiu de fomentar el vincle dels ciutadans amb el seu poble. En les pròximes setmanes anirem donant-vos més detalls d’aquests tallers per a la construcció de rogles per a la participació de la ciutadania.

Taller 1. Benlloch m’emociona (Dissabte 2)
Gestionar les emocions mitjançant l’escriptura creativa no és res nou. Fer-ho en els diversos espais del nostre poble on hem sentit més d’una, ja complica la cosa. Els infants del poble ja s’han atrevit, per què no intentar-ho?

Taller 2. Un bell lloc a la memòria (Dissabte 9)
Recordes alguna història d’algun lloc del poble? Vine i conta’ns que va succeir. Farem un plànol de la memòria amb els carrers de Benlloch!

Taller 3. El pas dels temps (Divendres 8 i 15 abril)
Recull de fotografies antigues. Si tens fotografies i vols explicar-nos-les, no t’ho penses dos vegades!

Taller 4. Dones en l’oblit (Dissabte 16 abril)
Rescatem biografies de dones del poble i reivindiquem el seu paper en la història del poble.

“Construint un bell lloc” és un projecte de Neus Chillida Zaragozà en el marc de les pràctiques de Grau d’Història i Patrimoni de la Universitat Jaume I de Castelló amb la supervisió del Programa d’Extensió Universitària.

Notícia relacionada: Patrimoni-PEU comptarà aquest primer semestre amb una alumna de pràctiques del Grau d’Història i Patrimoni de la Universitat Jaume I

Més informació neuschiza@gmail.com

 

Tags: , , , , ,