El dia 18 d’octubre l’Auditori de Benlloc acull un taller sobre xarxes socials dedicat a dones del medi rural.

Les dones interessades en el taller només cal que acudisquen el dia 18 d’octubre a les 10h del matí a l’Auditori Municipal, no és necessari inscriure’s.

En aquest mini curs d’un matí de durada, s’explicaran els fonaments de la connexió a la xarxa, com una forma de trobar una font d’informació, així com estar connectades al món. I també com un canal de vendes dels productes d’apoderament.

El taller té com a objectiu, de la mateixa forma que l’EMTe el projecte que engloba aquest taller, sensibilitzar al col·lectiu de dones, formant-les en apoderament i economia social per mobilitzar-les; i iniciar la motivació cap a l’apoderament en el mitjà rural com una oportunitat de futur per inserir-se al mercat laboral.

El taller “Connecta’t: teixint xarxes entre dones en el medi rural, empodera’t, emprendre’t i connecta’t”, està organitzat per la Federació d’Associacions de Dones Rurals del País Valencià (FADEMUR – PV), subvencionat per la Generalitat Valenciana i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benlloc.

 

Tags: , , , , , ,