El cicle de titelles Titellavolta arriba a Benlloc amb una exposició de titelles, un taller i un espectacle final per a públic familiar.

“Un viatge pel món de la titella” és un espectacle que vol donar a conéixer l’art de les titelles en totes les seues dimensions. Per això es planteja no com una simple representació, i inclou una “mostra expositiva de 40 titelles de diverses tècniques i mides, elaborats per a espectacles de sala i carrer” amb visita guiada i explicació de les diferents modalitats, com es construeixen, els seus materials, la forma d’ús, personatges que representen i algunes intervencions. L’exposició estarà oberta a l’Auditori Municipal de Benlloc el dijous dia 20 de 17h a 20h i divendres 21 de 9h a 14h i de 17h a 20h.

La segona de les activitats és un taller de construcció i manipulació de titelles. Una sessió dirigida a xiquetes i xiquets majors de 6 anys  (que ha d’anar acompanyat d’un adult fins als 11 anys). Es realitzaran titelles de diferent tècniques amb materials majoritàriament reciclats, on els participants adquiriran coneixements per compartir-los després a les seues cases. El taller serà el dissabte 22 de setembre de les 11h fins a les 14h aproximadament.

El cicle finalitzarà amb una representació teatral en la qual s’utilitzaran també personatges i objectes de l’exposició. L’obra de teatre és “El pirata barba” de la companyia Xarop Teatre.

 

PROGRAMACIÓ

Dijous 20 EXPOSICIÓ

Vesprada – 17h a 20h exposició i visita guiada

Divendres 21 EXPOSICIÓ

Matí – 9h a 14h  exposició i visita guiada

Vesprada – 17h a 20h exposició i visita guiada

Dissabte 22 TALLER I ESPECTACLE

Matí – TALLER de 11h a 14h taller de titelles (places limitades, els xiquets i xiquetes menors d’11 anys hauran d’anar acompanyats per un adult)

Vesprada – ESPECTACLE “El pirata barba” a les 18h (reserva la teua entrada a 1 euro -per a ONG’s- a partir de dilluns)

TOTA LA PROGRAMACIÓ ÉS A L’AUDITORI MUNICIPAL

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,