Els veïns i veïnes de Benlloc han trobat aquest matí els carrers del seu poble revestits de rostres de dones.

Una acció que coincideix, no de forma imprevista, amb el dia 8 de març. Un dia marcat al calendari per la celebració del Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora, reconegut per l’Organització de les Nacions Unides com una data en què es denuncia el sexisme i reclama la igualtat real d’oportunitats i drets entre homes i dones.

L’Ajuntament de Benlloc ha volgut donar suport a aquesta reivindicació amb una acció simbòlica que omple el poble de rostres de dones científiques, escriptores, polítiques, directores de cine, activistes, periodistes, actrius, directores d’orquestra, il·lustradores, advocades, fiscals, esportistes, etc.

Una tria de dones de diversos països i camps amb les que, des del consistori, s’ha volgut representar tota la societat femenina, mostrar nous referents, i demostrar que les persones poden arribar on desitgen.

A més a més, s’ha fet una selecció de dones que segueixen actives a la societat per crear nous referents amb persones que continuen aportant el seu coneixement a la societat. Açò s’ha representat en forma de metàfora amb una @ als cartells davant del nom de cada una de les dones, que vol convidar també a què les persones investiguen més sobre els perfils a través de la xarxa.

This slideshow requires JavaScript.

 

Tags: , , , ,