♀️♂️ Dilluns es va crear la Comissió d’ Igualtat de l’ Ajuntament de Benlloc.

✔️ L’ objectiu de la comissió durant els pròxims quatre anys, serà incorporar la perspectiva de gènere i la cultura d’ Igualtat d’ oportunitats entre dones i hòmens, en la institució i en el municipi. Les competències més significatives seran: participar en el disseny, desenvolupament, implementació, i difusió del Pla d´Igualtat de la Mancomunitat de la Plana Alta; promoure  en la Mancomunitat mecanismes de promoció i sensibilització, per fomentar la igualtat entre dones i homes, sense que hi haja discriminació per motiu de gènere i/o de sexe en l´entorn laboral; realitzar el seguiment i avaluació del Pla d´Igualtat.

👧🏻👦🏻 Fomentar l’ educació en valors igualitaris des de l’ escola és un dels reptes del proper curs escolar per als mestres i famílies. Motiu pel qual, en el mes de setembre, aprofitant la tornada a l´escola, es realitzaran unes xerrades per a mares/pares en l´auditori sobre llenguatge inclusiu.

👭 Hi ha una representació de la part polìtica, tècnica i laboral de l´entitat. Està constituïda per l´Agent i la Promotora d´Igualtat de la Mancomunitat de la Plana Alta, les dos regidores de la Corporació municipal, i l´Agent d´Ocupació i Desenvolupament Local de Benlloc.

 

Acta constitució comissió igualtat – Ajuntament Benlloc

 

Tags: , , , , ,