L’Ajuntament de Benlloch donarà a «Acción contra el hambre» els beneficis que ha aconseguit amb les entrades dels espectacles culturals que es realitzen al Auditori Municipal.

Quan es realitzen activitats a l’Auditori Municipal, els veïns i veïnes que hi volen acudir han de passar per l’Ajuntament a recollir la seua entrada, que te un preu simbòlic d’1€, els beneficis trets d’aquestes entrades es donen a l’ONG «Acción Contra el Hambre».

La corporació municipal a través de la regidoria de Cultura va decidir que aquesta iniciativa és la solució per a controlar l’aforament del local i evitar que s’agafen entrades i després no s’acudisca a l’espectacle.

El regidor de Cultura, Saül Herrero, expressa en nom de tot el consistori que creu en la gratuïtat de la cultura i que defensa que les activitats culturals a Benlloch siguen gratuïtes. Per aquest motiu els beneficis que s’aconsegueixen amb les entrades es converteixen en un donatiu solidari.

S’ha adoptat aquesta mesura, pagar 1€ com a preu simbòlic per les entrades, i així s’aconsegueix quadrar els objectius de controlar l’aforament i el desaprofitament de les entrades, amb la gratuïtat de la cultura.

El regidor ha entregat un xec per valor de 524 € a l’ONG «Acción contra el hambre», els beneficis fan referència als espectacles del Festival Internacional de Guitarra Daniel Fortea i a les activitats de festes: el concert de Guitarra i Coral, concert de la Banda de Música i l’espectacle de Teatre.

 

Tags: , , ,