Benlloch celebra el dissabte dia 28 d’octubre el II TRAIL BENLLOCH, una carrera que celebra la seua segona edició recorrent les pistes forestals i sendes del terme municipal de la localitat.

L’Ajuntament i Evasion Running Castellón han programat l’eixida a les 9h des de la Plaça del País Valencià, on també es podran recollir els dorsals a partir de les 7:30h i fins a les 8:45h.

Els participants hauran de recórrer 14 kilòmetres en un temps màxim de 3 hores per entrar en la classificació. L’altura màxima del recorregut es de 430 metres i acumula un desnivell de 423 metres. Durant el trajecte, hi haurà dos punts d’avituallament, el primer situat al kilòmetre 5,7 amb sòlid i líquid i un segon al kilòmetre 9,8 només amb líquid.

Com a colofó, a l’arribada hi haurà un bon avituallament, amb entrepans, cervesa, fruita, begudes y refrescs. També hi haurà una zona amb aliments i begudes adequats per a celíacs (cal que s’indique en el moment de la inscripció). De la mateixa manera s’oferirà servei de dutxes.

Podran participar en la carrera de muntanya totes les persones que ho desitgen, tot i això els menors de 16 anys cal que porten una autorització del pare/mare/, tutor/a.

TROFEUS PER ALS GUANYADORS I OBSEQUI PER A TOTS

Als tres primers classificats de cada categoria se’ls obsequiarà amb un trofeu. A més a més, cada participant tindrà una bossa del corredor, que inclou un parell de calcetins, una bandana personalitzada, un gym sac i una camiseta tècnica.

L’entrega dels premis serà aproximadament a les 11:30h.

QUINES CATEGORIES HI HAURÀ?

COM FEM LES INSCRIPCIONS?

Les inscripcions poden fer-se a través de la pàgina web www.evasionrunningcastellon.com i a la tenda física d’Evasion Running Castellón. També a Free run i Atmosfera sport.

Terminis i preus de les inscripcions:

  • Del 12 al 20 agosto Fiestas Patronales promoción: 10 €
  • Del 21 de agosto al 30 de septiembre: 12 €
  • Del 1 al 26 de octubre: 14 €

Per a corredors locals i empadronats a Benlloch s’estableix un preu especial. Tots els qui s’inscriuran abans de l’1 de setembre haurà de pagar 8€, i en la resta de terminis 10€. Aquestes persones, per a formalitzar l’inscripció han de venir a l’Ajuntament i fer el pagament en efectiu.

 

Tags: , , , , , ,