El Col·legi Rural Agrupat El Trescaire, format pels aularis de Benlloc, Vilanova i La Pobla Tornesa, ha sigut un dels guanyadors del Premi a l’Acció Magistral 2019 pel seu musical “El petit príncep”, basat en l’obra de Antoine de Saint-Exupéry.

L’obra “el Petit Príncep” ha estat completament gestionada i desenvolupada per l’alumnat del CRA a través de la seua pròpia companyia teatral: “Le Petit CRA”. Per aquesta complicada tasca, els xiquets i xiquetes de totes les edats es van organitzar per professions de manera que cada grup tinguera una funció i responsabilitat. Així, es van crear grups de guionistes, d’actors i actrius, de responsables d’escena, de vestuari, de maquillatge, etc.

Els premis, convocats per Fad i BBVA, guardonen i donen a conéixer iniciatives creatives, innovadores i amb impacte social de centres educatius d’Educació Infantil i Primària de tot el país.

“El Petit Príncep” ha guanyat el segon premi de la categoria A, que engloba els cicles d’Educació Infantil i Educació Primària.

Aquest any es presentaren als premis un total de 348 projectes, dels quals es van seleccionar 80 finalistes. “El petit príncep” és un dels 23 projectes finalment premiats.

Accediu ací per obtenir més informació i conéixer els altres projectes premiats.

 

 

Tags: , , , ,