La Indicació Geogràfica Protegida de Castelló, amb seu a Benlloc ofereix un curs de producció ecològica de vi.
Les sessions començaran el dia 9 de maig i seran fins al dia 12, de 17h fins a les 20h amb visites al camp.
La primera sessió la impartiran la inspectora del Comité d’Agricultura Ecològica CAECV i Paulino Perona, un membre del Comitè Agricultura Ecològica de la CV i assessor viticultor. Es tractaran els temes de la normativa, control i certificació, la fertilització i el maneig del sòl en el cultiu ecològic de la vinya.
El segon dia, Rafa Laborada, membre de l’escola de ciències agronòmiques de la Universitat Politècnica de València, parlarà sobre el maneig de plagues i malalties de la vinya ecològica.
L’última sessió serà a càrrec de Roger Díaz, des del Celler Les Foes, qui parlarà de la seua experiència personal com a viticultor ecològic. La classe inclourà una visita a les vinyes i a la bodega.
Les inscripcions poden fer-se a qualsevol de les bodegues que pertanyen a la IGP Castelló. Els interessats i interessades també poden complimentar la inscripció que adjuntem a continuació i enviar-la juntament amb la fotocòpia del DNI al correu electrònic esexag_vilareal@gva.es
Més informació al telèfon de l’EEA Vila-real 964336621
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CURS VITIVULTURA ECOLÒGICA
Tags: Agricultura, curs, ecologia, Formació, IGP, Vi, vinya, vitivultura