Benlloc acull un curs intensiu de clown el pròxim mes de maig, que acabarà amb un espectacle final obert a totes i tots.

Els dies 4, 5 i 6 de maig arriba a Benlloc Marcelo Katz, actor, docent de clown al Teatre Municipal General San Martín d’Argentina i director de l’Espai Aguirre Teatre i Escola de Clown a Buenos Aires, on ha format més de 3000 alumnes de diferents nacionalitats.

Katz oferirà a tots i totes les interessades un curs intensiu de clown, el curs s’impartirà a l’Auditori Municipal el divendres 4 de maig de 17:30h a 21h i dissabte 5 i diumenge 6 de maig de 10h a 14h i de 15:30h a 18:30h. El curs té un preu de 120€, però compta amb la possibilitat d’assistir només com a oient.

Per finalitzar hi haurà un espectacle a càrrec de Marcelo Katz a l’Auditori Municipal el dissabte 5 de maig  a les 21h.

Per a fer les inscripcions per al curs cal que contacteu a través de telèfon o via correu electrònic ací: 655018672 (Nube) danzanu62@gmail.com i per aquells i aquelles que vulguen assistir a l’espectacle final poden comprar les entrades a partir de hui mateix a l’Ajuntament de Benlloc per un preu simbòlic d’1€ que serà donatiu per a una ONG.

 

 

Tags: , , , , , ,