L’Ajuntament de Benlloc ofereix un curs de maneig de desfibril·lador, gratuït, amb places limitades i al que es podeu inscriure a l’enllaç que hi ha a continuació o acudint de forma personal al consistori.

El curs serà el dia 1 de febrer a les 19h i tindrà una durada aproximada de 3 hores.

Saber utilitzar un Desfibril.lador Extern Automàtic (DEA) és imprescindible per poder assistir en cas d’una parada cardíaca i pot ser definitiu. Encara que no és complicat d’utilitzar, una formació guiada per personal expert ajuda a familiaritzar-se amb els passos a seguir i controlar la situació en cas d’emergència.

Aquesta ferramenta s’utilitza per al restabliment d’un ritme cardíac elèctricament i mecànicament efectiu davant casos de fibril·lació o taquicàrdia ventricular que puguen registrar-se a la localitat, un instrument que fa de Benlloc un territori cardioprotegit.

Recordem que Benlloc compta amb un desfibril·lador  a la Llar dels jubilats Daniel Fortea i un altre que està a l’Ajuntament i es transporta al camp de futbol i l’Auditori municipal, segons els esdeveniments. A més, s’instal·la a la piscina durant la temporada d’estiu.

 

 

Tags: , ,