Operaris de l’Ajuntament comencen els treballs de neteja i condicionament del camp de futbol per obrir-lo a la ciutadania.

De cara a la futura remodelació d’aquesta instal·lació municipal, l’equip de govern ha decidit que els veïns i veïnes puguen gaudir del camp quan ho desitgen, de la mateixa forma que ho fan amb altres edificis municipals com el pavelló poliesportiu o el frontó.

A partir del moment en què el camp estiga condicionat, aquelles persones que ho desitgen, podran acudir lliurement en horari d’obertura de les instal·lacions esportives (l’horari serà el mateix per al camp de futbol que per al poliesportiu).

Aquesta iniciativa funcionarà fins que comencen les obres de remodelació del camp, que serà després de la celebració dels festivals de música que hi ha a Benlloc durant l’estiu: Feslloch i el Festival Internacional de Guitarra Daniel Fortea.

Segons el projecte de remodelació del camp Agustín Sancho de Benlloc, s’hi faran diverses actuacions. Per una part, el canvi d’ubicació del camp de futbol, que fins ara estava situat amb ubicació oest-est i que després de les obres es construirà nord-sud (imatge 2). A més a més, la nova instal·lació esportiva serà de gespa artificial.

El canvi de disposició també afectarà el carrer de la Plaça del País Valencià (continuació del Carrer Llibertat), carrer que dóna accés al camp – que ara no té eixida – i que es continuarà fins a unir-se amb el camí que envolta el riu (imatge 2).

L’actuació es durà a terme gràcies al Pla de millora d’instal·lacions esportives de la Generalitat Valenciana i a la inversió dels romanents de l’Ajuntament de Benlloc. Uns treballs amb un pressupost aproximat de 350.000€, a invertir entre les dues entitats.

Imatge 2

 

Tags: , , , ,