La regidoria de Cultura de Benlloc ha organitzat diferents tallers en el col·legi públic de la localitat, on els més xicotets van poder gaudir de les interpretacions del concertista Pedro Navarro, amb temes de Daniel Fortea. 

Així mateix, els alumnes de la localitat van interpretar melodies del mestre Fortea, conjuntament amb el guitarrista Pedro Navarro. Els escolars també van poder iniciar-se en el coneixement de la figura del geni local, així com en les diferents tècniques de la guitarra, o en la interpretació col·lectiva dels seus diferents pentagrames.

L’activitat s’engloba dins del  IV Festival Internacional de Guitarra Daniel Fortea, organitzat des de la Regidoria de Cultura de Benlloc, que ha comptat enguany amb la presència de diferents guitarristes de reconegut prestigi internacional com el guanyador del Bordó Miner, Carlos Piñana i manté cites de gran afluència, com la Nit de guitarra i vi, o aquelles dedicades al flamenc o la figura de Fortea.

Es tracta d’un festival que creix cada any en assistència i participació i que acosta la música del fill predilecte d’aquesta localitat de la Plana Alta als seus veïns. Després d’aquesta activitat musical, Navarro, director del Festival , emprèn l’enregistrament del seu nou disc.

 

Tags: , , , , , , ,