Ahir dimarts 18 de maig van començar els treballs de renovació de la xarxa d’aigües potables dels carrers de Sant Antoni, la plaça del Mercat, el carrer Estrella i el carrer de l’Adjutori, amb un pressupost de vora 50.000,00 euros, el  65% dels quals està subvencionat per la Diputació de Castelló.

Les obres consisteixen en la substitució de les canonades de subministre d’aigua potable i també de les escomeses. Amb això es pretén acabar amb els talls que experimenta la xarxa de subministre quan es produeixen trencaments de les antigues canonades, que presenten problemes d’envelliment i obstrucció per dipòsits de calç.

Quan culmine la substitució es podrà incrementar la pressió a tot el poble de tal forma que la part alta del poble tinga un subministre de qualitat.

Amb aquesta actuació està pràcticament completada la substitució de tota la xarxa. Això però, quedarà per fer la zona del casc antic. En aquest cas la substitició es preveu dintre del projecte de millora integral del nucli històric de Benlloch

 

 

Tags: , , ,