Pares, mares i veïns de Benlloc es presten millorar de forma altruista el pati de l’Escola infantil “El Bressol”.

Gràcies a la col·laboració de les famílies i altres persones del poble, que han facilitat els recursos i mà d’obra, els xiquets i xiquets de l’escola podran gaudir d’un pati condicionat a les seues necessitats.

El projecte “Transformem el pati de l’escola” sorgeix per la necessitat de millorar el pati de l’escola, un centre de nova creació i on el pati era – fins al moment de l’actuació – una esplanada de sòl dur, sense estímuls i amb pocs elements naturals i poca possibilitat de joc.

Per buscar una adequació del pati sorgeix aquest projecte, on es pretén dotar l’espai amb jocs adaptats a les necessitats dels infants, a més de potenciar les possibilitats educatives i lúdiques.

La idea té en compte integrar elements de la natura en el pati així com millorar la seua seguretat. Amb les actuacions dutes a terme pels voluntaris i voluntàries, es crearan espais que propicien el joc lliure i autònom. I a més a més, propicia la participació de tota la Comunitat Educativa.

Així, s’han delimitat dues zones amb pedres, taula i seients amb troncs d’arbres, jardineres i una cuineta amb fusta reciclada de palets, dos panells d’exploració i una taula d’experimentació.

Des de la direcció de l’escola destaquen la implicació i participació altruista de les famílies i també moltes altres persones del poble. Algunes de les paraules de la directora de l’escoleta quan es referia a la quedada del passat dissabte per construir el nou pati són  “el que hem viscut hui ha sigut impressionant” o “hui ha sigut un dia molt bonic”.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Tags: , , , , , , , ,