L’artista local, Sara Bellés, dissenya un dibuix per pintar a les parets del pati de l’escola, un disseny que plasma el projecte que aquest curs escolar es treballa a l’escola.

Dins del “Programa d’lnnovació i Investigació Educativa” (PIIE) l’aulari de Benlloc treballa durant aquest curs 2017/2018 el projecte “De l’àvia a la neta”. Amb aquest treball es busca educar als alumnes en la igualtat entre homes i dones, i també en la igualtat en tots els àmbits de la societat.

Des del començament del curs, s’han elegit unes figures femenines importants per diferents aspectes en la història i s’han estudiat a les classes per fer visibles aquestes dones per als xiquets i xiquetes. Un treball que van mostrar a tot el públic que va assistir al Festival d’Hivern que es va celebrar per finalitzar el primer trimestre.

Les dones elegides són: Cleòpatra, Amelia Earhart, Malala Yousafzai, Oumou Sangaré, Sylvia Earle i Katherine Switzer.

Segons explica una de les professores de l’escola, a més de les dones que s’han treballat “també han estudiat conceptes d’igualtat”. I pel que fa al dibuix “està relacionat amb el projecte, són les mateixes dones que es van treballar per al Festival i que ha treballat cada classe”.

Un mural que Sara Bellés ha dibuixat i són els xiquets i xiquetes de totes les classes els que el pinten. “L’any passat ja vam seguir la mateixa dinàmica amb el projecte “Sembrant el futur”, que també vam plasmar amb un mural al pati”, explica la professora.

 

Tags: , , , , , , ,