L’Ajuntament de Benlloc vol agrair la participació totes les persones que van fer possible l’exitosa jornada d’acomiadament de l’actual camp de futbol el passat diumenge 9 de setembre.

Un acte d’homenatge a la història del club amb partits entre exjugadors del CF Benlloc, tertúlies post partit i també una exposició d’antigues fotografies i una projecció audiovisual.

Per la seua part l’Ajuntament va col·laborar amb l’oferiment d’un dinar a totes les persones participants en la jornada.

This slideshow requires JavaScript.

REMODELACIÓ CAMP DE FUTBOL

De forma immediata, després d’aquesta celebració han començat les obres de remodelació del camp perquè el CF Benlloc puga disfrutar del nou camp al més prompte possible.

Recordem que el projecte de remodelació del camp Agustín Sancho de Benlloc inclou diverses actuacions. Per una part, el canvi d’ubicació del camp de futbol, que fins ara estava situat amb ubicació oest-est i que després de les obres es construirà nord-sud (imatge 2). A més a més, la nova instal·lació esportiva serà de gespa artificial.

El canvi de disposició també afectarà el carrer de la Plaça del País Valencià (continuació del Carrer Llibertat), carrer que dóna accés al camp – que ara no té eixida – i que es continuarà fins a unir-se amb el camí que envolta el riu (imatge 2).

L’actuació es durà a terme gràcies al Pla de millora d’instal·lacions esportives de la Generalitat Valenciana i a la inversió dels romanents de l’Ajuntament de Benlloc. Uns treballs amb un pressupost aproximat de 350.000€, a invertir entre les dues entitats.

This slideshow requires JavaScript.

 

Tags: , , , , , , ,