Hui passem a la Fase 3 de la desescalada, i sembla que el pitjor de la pandèmia per la COVID-19 va passant, i a poc a poc i junts anem eixint d’aquesta situació que no ha sigut fàcil per ningú.

Des de l’Ajuntament pensem que és molt important donar reconeixement a totes aquelles persones que durant aquests temps difícils de confinament no han deixat de treballar d’alguna manera o altra, per i per a la gent del poble. Amb la vostra col·laboració hem aconseguit sobreposar-nos a la pandèmia, prestant servei a les veïnes i veïns sempre seguint la normativa i prenent totes les precaucions pertinents.

Els nostres agraïments van al personal sanitari i de la farmàcia, a l’equip docent de l’escola, al personal de correus, repartidores i repartidors, transportistes, forneres i forners, escombriaires, netejadores i netejadors, bomberes i bombers i altres persones que s’han encarregat de la desinfecció dels carrers i llocs públics, personal dels supermercats, tendes i estancs i persones encarregades de tenir cura i atendre les necessitats de les persones majors, així com de totes les treballadores i treballadors de l’ajuntament.

Però no volem oblidar-nos de totes les veïnes i els veïns de Benlloc que han estat responsables, han complert amb la normativa establerta en paciència, responsabilitat i civisme, i ho han fet pensant en el benestar de tots.

Per últim també agraïm molt la paciència dels més menuts que han estat uns valents quedant-se a les seues cases tot aquest temps i estudiant de forma telemàtica.

Com ja hem dit, hui passem a la Fase 3, però no hem d’oblidar que encara ens queda treball per aconseguir que Benlloc romanga lliure del virus. Us demanem una mica més de paciència i treball per seguir avançant junts en la bona direcció.

 

Tags: , , , ,