El poliesportiu de Cabanes va congregar ahir a més de 800 interessats a trobar ocupació o millorar les seues capacitats laborals. Al costat d’ells 18 empreses de la comarca de la Plana van presentar les seues ofertes. Ha sigut una nova edició de la fira Connecta Labora, organitzada dins del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord, que ha comptat amb la presència del secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, l’equip de Govern de Cabanes i alcaldes i regidors de la comarca a més d’agents econòmics i socials del territori.

Vicent Casanova, Regidor d’Agricultura, Comerç, Ocupació i Hisenda, va acudir en representació de l’Ajuntament de Benlloc i del Pacte Territorial. A més, cal destacar la presència a l’acte de l’Escola Rural d’Emprenedoria Social, ubicada a Benlloc, que va ser presentada per la seua directora Maria Puig.

Durant la jornada, personal qualificat va ajudar els demandants d’ocupació a crear el seu currículum al mateix temps que els va donar claus per a trobar un treball. També es van desenvolupar tallers, joc de rols i “workshops“. D’altra banda, els assistents van trobar una zona d’estands i d’entrevistes de treball que oferien les empreses participants. El tercer espai estava dedicat a una zona de “networking” en la qual ponents, empreses i institucions van poder entaular relació i crear contactes.

Entre les nombroses ofertes que es van presentar, figuraven: agent comercial d’assegurances, carretiller/a, operari/a sector ceràmic, prensista, classificador/a, esmaltador/a, cambrer/a, personal cuina, neteja, personal manteniment, monitor/a, obrer, dependent/a, administratiu/va, comercial, recepcionista, aux. infermeria, metge/ssa, psicòleg/ogatasoc, treballador/a social, fuster/a, pedagog/a, ajuda a domicili, frigoristes, electricistes o electromecànics.

This slideshow requires JavaScript.

 

Tags: , , , , , , , , ,