El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, ha publicat una modificació del període de cremes la qual deixa sense efecte, a partir del dia 21 d’abril, la Resolució de 15 de març de 2020, del director general de Prevenció d’Incendis Forestals, que impedia l’obtenció de permisos per cremar.

Es permetran doncs les cremes des del 21 d’abril fins al 31 de maig amb les següents condicions:

  • És necessari sol·licitar un permís de crema per poder cremar. A continuació expliquem com es pot sol·licitar aquest permís.
  • Només podran realitzar-se cremes de dilluns a divendres, ambdós inclosos. Els dissabtes, diumenges i festius, no està permés realitzar cremes.
  • Només es podran realitzar aquestes cremes quan el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals, determinat per l’òrgan competent, siga 1.
  • Mantenir l’horari d’aquestes cremes entre el trenc de l’alba i les 13.30 hores, moment en el qual aquesta crema ha d’estar totalment extingida.

Les sol·licituds dels permisos es realitzaran, de forma provisional i a causa de l’excepcionalitat de la situació per via telefònica, a partir del dia 21 d’abril, contactant amb l’ajuntament al 964 33 90 01. Una volta estiguen autoritzats pel forestal es tornarà la trucada als interessats per comunicar-ho.

 

Tags: , , ,