Enguany, la Mostra de Vins i Productes de la Terra de Benlloch estrena banda sonora. La peça que interpretarà per primera vegada davant del públic la Banda Amor a l’Art de Benlloch es tracta d’una composició lúdica i divertida -de moment sense lletra- que es presentarà dissabte 28 a partir de les 20:00h.

Com sempre, la Mostra és l’ocasió predilecta en què la Banda de Benlloch sol preparar concerts-espectacles. Enguany la Banda farà una cercavila pel recinte de la Mostra i en el seu repertori inclourà la peça amb la intenció d’arrancar un somriure i animar els esperits a moure el cos i a ser dansada per qui vulga: la peça és especialment animada i s’entronca en la música de grups de moda del rock valencià.

El seu compositor, el director de la Banda Amor a l’Art, Josep Sancho,  ha anomenat la peça Mostra la Llengua! ja que, segons ell mateix ha declarat, “és una composició animada que reivindica la frescor de la nostra llengua i la Mostra de Benlloch com un espai en què es fa evident com la tradició és un vehicle excel·lent per a ser punters a nivell cultural, social i també productiu”.

 

Tags: , ,