El servei està composat d’Escola matinera, activitats de reforç i altres. Totes les activitats són gratuïtes.

Aquest curs escolar l’Ajuntament de Benlloch estrena un nou programa d’Activitats culturals i de lleure complementàries de forma gratuïta. El programa consisteix en: Escola matinera, reforç escolar i activitats vespertines (tècniques d’estudi, reforç i aplicació a la informàtica per a edats primerenques).

Aquesta iniciativa respon a la necessitat demandada pels veïns i veïnes amb xiquets i xiquetes escolaritzades. D’aquesta manera aquest any serà el primer en oferir aquest servei, amb els recursos econòmics proporcionats per la subvenció d’ocupació pública Salari Jove (Programa gestionat per la Generalitat Valenciana i finançat en la major part pel Fons Social Europeu). Al mateix temps, aquesta iniciativa es configura com una experiència pilot per tal d’avaluar la seua viabilitat i funcionalitat durant la seua aplicació en aquest curs escolar.

El servei comença a partir del Dilluns 19 de Gener, amb els següents horaris:

Activitat Horari Espai
Escola matinera 7:30 – 9:30
Tots els dies
Menjador
Reforç escolar 14:30 – 15:30
Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres
Auditori
Aules 2 i 4
Activitats vespertines Primer torn: 17:20 – 18:35
Segon torn: 18:45 – 20:00
Tots els dies
Auditori
Aula 2

 

Les inscripcions ja es poden realitzar presentant el formulari en paper a l’ajuntament, que es repartirà a tot l’alumnat de l’escola de Benlloch. Ja que, aquest alumnat serà prioritari a l’hora de sol·licitar el servei.  El plaç d’inscripcions finalitzarà el dimecres 14 de Gener.

Les places s’adjudicaran en funció de la demanda i el ratio, de forma que a posteriori de les inscripcions es comunicaran a les mares, pares, tutores i tutors l’assignació d’horari i aula a cada xiqueta i xiquet.

 

Tags: , ,