Obri el termini de les Ajudes LEADER i finalitzarà el 28 de febrer de 2019.

Poden sol·licitar-lo les persones físiques o jurídiques de caràcter privat, les agrupacions sense personalitat jurídica i les persones de dret públic de base associativa privada; les entitats de dret públic de caràcter local o comarcal: ajuntaments, mancomunitats, i entitats locals menors, així com les societats o associacions de dret privat formades majoritàriament per persones de dret públic o que disposen de la majoria de drets de vot o de la capacitat efectiva de decisió i també els grups d’acció local.

Les ajudes tenen com a objectiu fomentar la creació d’ocupació, la diversificació econòmica, la innovació, la conservació i millora mediambiental, i el desenvolupament econòmic i social del medi rural valencià. Abasten tres línies d’actuacions: empreses no agrícoles en zones rurals; empreses agroalimentàries per a la transformació i comercialització de productes agrícoles, ramaders i d’alimentació i serveis bàsics; i per a renovació de poblacions en zones rurals.

Tota la informació al respecte d’aquestes ajudes podeu llegir-la ACÍ.

A més a més, el Grup d’Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta organitza una jornada per informar a tots els interessats i interessades en aquest tipus d’ajudes.

L’objectiu dels GAL és desenvolupar projectes que afavorisquen el medi rural a través dels fons de desenvolupament rural LEADER de la Unió Europea dins l’any 2020.

Veïnes i veïns de Benlloc interessats poden assistir a la sessió que se celebrarà a la localitat més propera: Vilanova d’Alcolea.

Dijous 24 de gener de 18:30h a 19:30h a la Casa de Cultura de Vilanova d’Alcolea (C/ La Torre nº 45).

 

Tags: , ,