Xiquetes i xiquets de l’escola han protagonitzat hui una primera recollida massiva de plàstics a la zona de la rambla i conviden a tot el poble a una segona recollida que han organitzat amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal de Benlloc.

Per tant, el pròxim dijous dia 13 de juny, hi haurà una segona recollida massiva de plàstics oberta a totes les persones interessades, xiquetes, xiquets, joves i majors.

A les 18h es farà la trobada a la Biblioteca Municipal, des d’on es caminarà fins a la zona de la rambla amb bosses per recollir tota mena de plàstics. Finalment, les restes recollides es portaran a l’Ecoparc municipal perquè puguen ser reciclades.

En una setmana on precisament plataformes d’ecologistes han demanat a la ciutadania fer boicot al plàstic, la proposta que han fet aquestes associacions és no comprar cap aliment amb embolcall de plàstic durant una setmana.

Un repte viral que neix amb l’objectiu de salvar el planeta i que s’està compartint a través de les xarxes socials sota el hashtag #boicotalplastico2019

L’Ajuntament de Benlloc, per la seua part, s’uneix a la iniciativa amb aquesta petita acció proposada pels xiquets i xiquetes de l’últim curs de l’escola de Benlloc.

 

Tags: , , , ,