L’Ajuntament de Benlloc finalitza la compra de totes les parcel·les necessàries per a tindre un terreny on construir una nova escola, i donar així resposta a la dinàmica poblacional d’augment de xiquetes i xiquets en edat escolar.

El consistori ha finalitzat les compres de totes les parcel·les situades darrere de l’actual zona esportiva – darrere del pavelló i frontó – amb la idea de poder construir allí una futura escola que done cabuda al flux d’alumnat. En aquest sentit, s’ha presentat a la Generalitat Valenciana, responsable de la construcció del nou centre, la documentació necessària a través del Pla EDIFICANT del govern autonòmic per a la construcció de noves infraestructures educatives.

Per la seua part l’Ajuntament ha començat els treballs corresponents amb l’obertura d’un carrer que serà la continuació de la Plaça del País Valencià cap a la zona esportiva i futura zona escolar. Per poder obrir aquest nou accés i construir el nou carrer, s’ha de modificar l’orientació del camp de futbol.

Actualment el pati de l’escola està el límit, si continua la dinàmica poblacional d’augment de xiquets i xiquets en edat escolar, amb l’escola actual no hi ha capacitat per a fer front. A més a més, el terreny no dóna cabuda a més ampliacions per falta d’espai, és per aquest motiu que la nova escola es construirà en les parcel·les adjacents a l’actual zona esportiva.

En aquests moments el consistori ha finalitzat la compra de parcel·les, prepara el terreny i dóna accessos a la zona per a la construcció d’aquesta futura escola.

Una escola necessària per al poble, ja que la situació del centre des de la seua construcció ha canviat molt. A finals dels anys 90 quan es va construir, l’escola comptava amb uns 30 alumnes matriculats, en l’últim curs escolar se superen les 90 matriculacions.

Per aquest motiu, les instal·lacions de biblioteca, gimnàs i aula de música s’utilitzen actualment com a classes; i també part del passadís i del magatzem.

 

Tags: , , , , , , ,