JORNADA EN LÍNIA I TAULA RODONA: : .
Si eres una persona emprenedora amb intenció de començar un projecte sostenible, amb aquesta jornada s’analitzarà la importància actual en desenvolupar models de negoci que creen valor social i ambiental . Al mateix temps coneixeràs el centre d’emprenedoria social La Niuada i s’exposaran casos reals d’empreses sostenibles per aprendre de totes aquestes idees.
PROGRAMA: 9.30h Presentació del Programa d’emprenedoria sostenible. 10.00h L’emprenedoria social generadora de valors. Intervenció de La Niuada, centre públic d’emprenedoria social (Projecte del Pacte Territorial Plana Alta Nord). 11.00h Pausa 11.15h Presentació de projectes emprenedors: – Servei d’atenció integral a la dependència i a la infància en el domicili (Emprenedora: Ilse Roda Gasó) – Agricultura sostenible (Emprenedor: Ferran Mestre Queral) – Direnergy, servei integral en energia solar i eficiència energètica (Energies Renovables i Enginyeria Coop. V.) 12.00h Taula rodona amb les iniciatives participants. 12.45h Preguntes i conclusions. 13.30h Fi de la Jornada.
Modalitat en línia
26 de març
⏰ 09.30-13.30h / Duració: 4 hores
Més informació i inscripcions a cedesempresa@dipcas.es, al telèfon 964256681 o al següent enllaç: https://www.dipcas.es/es/eventos/public/ver?id=8532
 

Tags: , , , , , , ,