L’Ajuntament ofereix a les veïnes i veïns del poble una via d’Informació Municipal a través d’un canal de difusió de WhatsApp anomenat InfoBenlloc. Per aquest canal s’informa sobre agenda, esdeveniments i serveis públics de forma ràpida, àgil i gratuïta.

Per donar-se d’alta al servei cal seguir els següents dos passos:

  1. Afegir el número 695 87 77 35 a l’agenda de contactes (això és necessari per apoder rebre correctament els missatges).
  2. Enviar un missatge de WhatsApp al 695 87 77 35 amb la paraula ALTA, i el nom i cognoms. Exemple “ALTA JOAN FERRER FERRER”.

Normes de funcionament d’InfoBenlloc

El canal està dirigit a tota la ciutadania que desitge rebre la informació procedent del consistori.

Al WhatsApp únicament es rebran missatges emesos per part de l’Ajuntament de Benlloc.

Els Usuaris no podran enviar missatges al servei de WhatsApp l’Ajuntament de Benlloc.

L’Ajuntament de Benlloc podrà enviar informació als usuaris de dilluns a diumenge, de les 8 del matí a les 21 h. En el cas de tractar-se d’una informació d’urgència o especial interés es remetrà en el moment que siga oportú.

Els números de telèfon dels usuaris seran inclosos en una base de dades d’ús exclusiu per al servei d’InfoBenlloc. Aquestes dades no seran transmeses a cap organisme ni serviran per a cap altra gestió, més enllà del meteix servei d’InfoBenlloc.

La Normativa es podrà adaptar a la renovació tecnològica del servei i a les circumstàncies que el seu funcionament requerisca. En tot cas, els canvis normatius seran comunicats als usuaris.

 

Tags: , , ,