L’Ajuntament de Benlloch incorpora una nova regidora, Mª Asunción Queralt Sanz, del Partit Popular, en sustitució del dimitit José Vicente Guimerà Vallés. La resta de candidats de la llista del Partit Popular van renunciar a ocupar el carrec de regidor i l’Ajuntament va tindre que recòrrer a la Junta Electoral per a que aquesta notificara al Partit Popular la necessària designació per la seua part d’un o d’una regidora de fora de la llista local. Finalment ha estat una veïna de la Vall d’Alba la que ocupa el càrrec de regidora pel Grup Popular.

Així, actualment, la corporació municipal està formada per l’acalde i sis regidors pel PSOE i dos regidors de l’oposició; José Casanova Bort com a portaveu i regidor, i Mª Asunción Queralt Sanz com a regidora en sustitució de José Vicente Guimerà Vallés.

Des de l’Ajuntament i en representació de tota a corporació, l’alcalde del municipi, Àngel Ribés Bellés, ha volgut donar la benvinguda a la nova regidora, i manifestar l’agraïment pel seu compromís en acceptar el càrrec i comprometre’s a treballar pel municipi.

 

Tags: , ,